Måste rubriken vara en fråga?

      Kommentarer inaktiverade för Måste rubriken vara en fråga?

Oj, så jag skrattade för mig själv när jag upptäckte att de senaste inläggen alla fått en fråga som rubrik. Jag inbillar mig tydligen att en frågande rubrik skulle engagera potentiella läsare mera än en rubrik utan frågetecken.

Det där med att rubriksätta inlägg skrev jag ett inlägg om för nästan på dagen 3 år sen. Då kunde jag konstatera att rubriken har betydelse för hur många som läst inläggen. Jag drog också paralleller till gula pressens löpsedlar. Jag får fortsättningsvis konstatera att det är en konst att sätta rubriken så att den handlar om inlägget, men så att den ändå väcker nyfikenhet. Och för mig har det på sistone blivit rubriker i form av frågor.

Så jag vänder frågan till dig – en hurdan rubrik uppskattar du? Eller kanske det är enklare att svara på hurdana rubriker du inte gillar?