– här skulle vara en smaskig rubrik –

      1 kommentar till – här skulle vara en smaskig rubrik –

Det är en och annan som har kommenterat mitt förra inlägg. En del på sociala media och någon på bloggen. När jag ser på statistiken är det tydligt att en klatschig rubrik lockar flera läsare än en mera saklig eller torrare rubrik. Så kära läsare, du är mycket normal. För det där ju orsaken till att vi kan läsa de mest fantastiska påståendena på gula pressens löpsedlar. Något smaskigt lockar läsaren att köpa tidningen eller i det här fallet, att klicka på länken och läsa bloggen.

Samtidigt tycker jag att om att försöka få till en finurlig rubrik på ett inlägg som kanske inte är så väldigt fantastiskt. Om jag dessutom kan få läsaren att tro att jag skrivit om något annat än jag i själva verket gjort är jag ännu mera nöjd. Hur många trodde inte att jag helt fysiskt fallit i vattnet innan de läste förra inlägget?

När jag kastar en blick på inläggens tio-i-topp är det mest lästa inlägget helt klart Jag blev så arg och därefter kommer inläggen med många bilder. Så alltid är det inte den smaskiga rubriken som lockar. Att den här bloggen fått en flygande start kan jag inte annat än vara tacksam för. Jag känner mig rätt vanlig, men tydligen är det många som tycker att det är intressant att läsa om mina bravader och funderingar. Tack för det, du som orkar följa med på bloggen!

 

1 thought on “– här skulle vara en smaskig rubrik –

  1. annmariepson@gmail.com

    Läser alltid din blogg med glädje! Så fint att få följa med i din vardag och helg!!!!!

Comments are closed.