Det här känns välförtjänt!

      Kommentarer inaktiverade för Det här känns välförtjänt!

Nu ska du veta att det smakar sött!
Sista arbetsuppgifterna är gjorda, automatsvaret på e-posten inställt, meddelandet på telefonsvararen uppdaterat och NU loggar jag ut från jobbet!
Det är dags för ett par veckors semester. Jippi!

De senaste två veckorna har varit arbetsdryga för det var en hel del som bara måste bli klart innan jag kunde ta semester. Tre direktioners möten skulle förberedas, hållas och protokollföras. Församlingslyktan skulle sammanställas, skrivas ut och postas. S:t Mikaelsbladet skulle sammanställas, skrivas ut och postas. Och innan allt det här var gjort meddelade kopieringsmaskinen att den inte längre hade någon svart färg att trycka ut. PANIK!

Jag beställde förstås genast en ny färgpatron, men det tar ju dagar innan den dyker upp! Som tur är fungerar samarbetet mellan våra sockenförsamlingar smärtfritt och på grannöarna har de likadana kopieringsmaskiner. Jag lånade den svarta färgen från Korpo och lyckades skriva ut allt jag behövde – trots att också den färgpatronen sjunger på sista versen! Så jag har beställt en ny färgpatron dit också.

Det här veckoslutet har jag känt hur trött jag är. Inför jordfästningen igår glömde jag det ena och det andra, men lyckades genomföra den utan större missar. Idag skrapade jag ihop det sista av min ork och förrättade en högmässa och en gudstjänst.

Nu sitter jag på färjan på väg hem och känner hur otroligt skönt det ska bli att stänga av jobbtelefonen och datorn och strunta i resten av världen för ett par veckor. Det är tack och hej, vi hörs närmare påsk!