Trevligt, men uttröttande

      Kommentarer inaktiverade för Trevligt, men uttröttande

I söndags styrde jag bilen österut för att delta i högmässan och prästvigningen i Borgå. Det var första gången på väldigt länge som man fick fira gudstjänst med en större församling närvarande i Borgå domkyrka och domprost Mats Lindgård uttryckte sin glädje över att få bjuda in till högmässan. Visst kändes det fint och speciellt att få vara där tillsammans med många andra!

Här är ett par bilder från prästvigningen:

Sen råkade det sig så att jag hade orsak att stanna kvar i Nyland en natt och en dag till. På söndagskvällen träffade jag en vän och vi pratade bort flera timmar. Oj, så vi delade smått och stort och som vanligt med goda vänner förbättrade vi världen rejält!

På måndagen tog jag mig till kontoret på Södra Kajen och jobbade riktigt på plats och ställe. Det var andra gången jag var där sen jag började jobbet i februari! Det kändes lite märkligt för det öppna kontorslandskapet var så gott som öde. Jag tror jag såg tre andra människor medan jag var där! Men efter arbetsdagen vankades det afterwork med en del av kollegorna. Vi strålade samman och satte oss på en uteservering. Vi pratade och skrattade och gladdes över att få vara tillsammans.

Sen blev det dags att styra bilen västerut och hemåt igen. Det var två fina dagar! Men det som överraskade mig var hur trött jag varit efteråt. Jag har varit helt slut och jag undrar vad det beror på. Kan det verkligen vara så att jag vant mig av med mänskliga kontakter så till den grad att jag blir utmattad av att träffa folk? Hemska tanke!

I går kväll träffade jag åter en grupp människor och förde trevliga samtal hela, halva kvällen. Som tur är, är jag inte lika utmattad idag som jag var i tisdags. Så förhoppningsvis har inte min förmåga att träffa människor blivit satt helt ur spel, utan kan övas upp förhållandevis snabbt igen.