II Paus

      2 kommentarer till II Paus

Jag bestämde mig för att ta paus från bloggen ett tag. Det blir kanske hela januari, och hela februari eller så bara till nästa vecka – det är inte så lätt att veta…

Och nej, jag har inte rest någonstans. Jag tar det lugnt hemma, men gillar stämningen i bilden. Att jag skriver ut att jag tar paus är mest för min egen sinnesros skull. Då behöver jag inte gå omkring och tänka att jag borde skriva någonting, utan kan luta mig tillbaka och göra andra saker. Som att läsa litteratur för pastoralkursen, väva poppana och bygga brygga…

Tills vi ses igen, ta hand om dig och lita på att Gud bär dig i sin hand.

2 thoughts on “II Paus

  1. Siv Fagerlund

    Önskar dig ett Gott Nytt Å, r framgång med studierna och allmän sinnesro för livet.

Comments are closed.