Över 500 i veckan

      10 kommentarer till Över 500 i veckan

De senaste veckorna har jag stadigt haft flera läsare på bloggen än tidigare. De flesta veckorna en god bit över 500 läsare och alla inlägg når över 100 läsare. Det här är förstås roligt att se, för jag skulle ljuga om jag skulle påstå att jag skriver enbart för mitt eget nöjes skull.

För två år sedan funderade jag också på statistik i ett inlägg. Då meddelade bloggtoppens statistik att jag hade ca 160 läsare i veckan, medan det numera överstiger 500 så gott som varje vecka och någon gång når jag över 1000 unika sidvisningar på en vecka.

För det mesta tänker jag inte så mycket på vem det är som läser mina texter, men det är spännande att möta människor som säger att de läser vad jag skriver. Jag skriver ju inte bara blogg, mellan varven blir det nån kolumn i tidningen också, som når dem som inte hänger på nätet. Ibland blir jag riktigt överraskad av vem som nämner att de läst nåt jag skrivit. Tänk att just den personen läst min text!

Att få kommentarer på det jag skriver eller att någon delar min text är guld värt. Då känns det som att jag nått fram. Om jag kan lysa upp någons dag med mina funderingar så är det ju alldeles fantastiskt.

Så till dig som läser det här, tack för att du gör det!

 

PS. Om du vill får du gärna lämna en kommentar och säga hej!

INFO: Om du kommenterar och det är första gången bloggen registrerar din e-postadress kräver systemet att jag manuellt godkänner kommentaren innan den syns i bloggen. Det här är för att bloggen inte ska drunkna i fula spam-kommentarer som datarobotar spottar ut över allt på nätet. Så ge dig till tåls en stund om du inte genast ser att kommentaren registrerats!

10 thoughts on “Över 500 i veckan

 1. Sassa

  Du har blivit min kontakt till kyrkan, här i exilen långt bort i Nyland. Din blogg väcker tankar och ger en också lite hopp och perspektiv på egen tillvaro, man kan också känna igen sig själv i dina texter. Känns tryggt och fint!

  1. Pastorn Post author

   Oj, Sassa, det finns ju nog kyrkor i Nyland också 😀 med bra och trevliga präster dessutom!
   Trevligt att läsa att du uppskattar min blogg och känner att den är en länk till kyrkan för dig.

 2. BARBRO MONTHÉN

  Läser nog alla dina inlägg 🙂 Ibland blir det någon liten kommentar men tänker också att det kan kännas irriterande om samma människa alltid tror att hen har nånting att påstå så ofta blir det kanske bara en emoj 😀

  1. Pastorn Post author

   Ja, kanske man inte måste kommentera precis allt? Men det är det nog ingen som gör heller.
   Jag blir glad över såväl kommentarer som emoijer, och speciellt glad att du ville skriva några rader idag!

 3. Cynthia Brunow

  I’ve read almost all of your blogs, admittedly using Google Translate. I find your writing very interesting and sometimes thought provoking.
  Thanks and warm hugs.
  🤗

  1. Pastorn Post author

   Google Translate is a wonderful tool, even thoug it might translate a bit funny from time to time. Lovely to hear from you!

 4. Katarina Gäddnäs

  Jag läser med glädje och igenkänning. Det känns som om jag får umgås lite med dej även om vi är långt ifrån varandra geografiskt. Tyvärr är jag uslig på att kommentera och nuförtiden läser jag bara bloggar som delas på Fb, även om jag har en lång lista på bloggar som jag tidigare följde noga, men den tiden är nog förbi nu.
  Kram!

  1. Pastorn Post author

   Så roligt att du följer med mina funderingar och att du nu gav dig till känna! Då vet jag att vi umgås när jag skriver 😉 Du är inte ensam om att läsa det som puffas på Fb, det bekräftar min statistik, så du är i gott sällskap!

 5. Petra Öhman

  Hej!
  Jag brukar alltid läsa, men aldrig kommentera. Det är ju dumt. Men lätt 🙂
  Petra

  1. Pastorn Post author

   Inte är det nåt tvång att kommentera! Men vill man berätta att texten väckt tankar eller diskutera nåt är det ju trevligt att kunna kommentera.
   Roligt att höra av dig! <3

Comments are closed.