Nu har du bollen!

      Kommentarer inaktiverade för Nu har du bollen!

Follow my blog with Bloglovin

Nu har jag varit präst i 5 månader och den här bloggen är lika gammal. Det har blivit 75 inlägg så här långt. Det betyder att jag i medeltal har skrivit 15 inlägg i månaden, ungefär ett varannan dag med andra ord. Ändå har det ibland känts som att det gått onödigt lång tid mellan inläggen!

Enligt min bloggs statistikverktyg har inläggen haft omkring 180 besökare i medeltal! Det är helt otroligt många. Sen vet jag inte hur tillförlitligt mitt verktyg är för enligt bloggtoppen.fi har jag ungefär 160 läsare i veckan eller 53 unika läsare ber inlägg i medeltal. Inte är det fy skam det heller. Det är ju liksom en busslast människor per gång som läser vad jag skrivit!

Jag är en tabell och statistik älskare. Vad helst man kan göra listor, tabeller och statistik på gör mig glad på nåt sätt. När det kommer till bloggen är jag tvungen att förlita mig på verktyg som jag inte riktigt har koll på och det stör mig lite grann. Jag vill ju att det ska vara så exakt som möjligt.

Jag skulle säkert kunna skriva länge och väl om det här, men egentligen tänkte jag ju fråga dig en sak. Vad vill du läsa om? Finns det nåt du vill fråga mig?

Jag får väl erkänna att jag lider av en liten släng idétorka och att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva. Somt känns för futtigt, somt för stort. En del fastnar bakom tystnadsplikt, annat bakom gallret “det här intresserar ingen”. Känns ämnet för privat blir det inte heller något inlägg. Så vad ska jag egentligen skiva om? Jag vill ju inte bli för torr i mina inlägg för då blir allt till sånt som inte intresserar någon.

Passa på, fråga och kommentera! Då blir det mera intressant för oss alla.