Självständiga – tillsammans

      Kommentarer inaktiverade för Självständiga – tillsammans

För några dagar sedan skrev jag ett blogginlägg om att våga höja rösten. Jag skrev så här:

Alla körer består av enskilda röster som kommit samman. Varje val avgörs av enskilda röster som vill samma sak. Utan enskilda röster som vågar ljuda kommer aldrig en förändring till stånd.

Nu har Finlands svenska sång- och musikförbund samlat ihop 400 röster till svenskfinlands största virtualkör. Jag har följt med arbetet där sångare skrattat och kämpat med inspelningarna av sin sång. Somliga har skrivit att deras bidrag inte låter så fint, men hoppas att de får vara med ändå. Jag hade för avsikt att delta, men av någon underlig orsak blev det inte så.  Nu är jag lite harmsen för kören låter fantastiskt! Faktum är att den består av 400 enskilt inspelade röster. Så kom inte och säg att en röst inte spelar någon roll. Tillsammans blir vi starka och ljuder högt och klart till jubelsång! Lyssna och njut!

Glad självständighetsdag!