En dag bland alla andra

      Kommentarer inaktiverade för En dag bland alla andra

Idag har jag haft två möten via datorn. För somliga möten fungerar det bra, speciellt möten där vi är vana från förr att träffas digitalt, men andra saker känns mycket svårare på en skärm. Kroppsspråket blir så begränsat i en liten ruta på datorn och känslor kan behöva få ta uttryck i annat än bara ord. Kanske kräver det lite övning att träffas digitalt? Kanske finns det sådant som inte gör sig allra bäst digitalt? Båda alternativen är troliga.

På eftermiddagen fick jag koncentrera mig på kapellförsamlingens egen tidning Församlingslyktan som ska komma ut nästa vecka. Jag hade faktiskt funderat lite hur sjutton jag ska hinna få den gjord för jag hade rätt många saker inprickade i min kalender, men nu plötsligt fanns det tid. Fast samtidigt har en massa andra tankar och saker krävt min uppmärksamhet, nu när ingenting är som normalt. Så jag tror det går rätt jämnt ut.

Nu har jag två dagar ledigt och det ska bli skönt. Jag tror jag ska försöka logga ut från allting och ta en lång promenad i skogen. För all den här infon tär på hjärnkapaciteten!
Just så här känner jag det:skärmdump från @kyrkanevl med texten Att följa med all information kring covid-19 pandemin gör mig utmattad. Att slå upp Bibeln och läsa en stund ger mig ro och tröst. Världen har varit upp och ner förr och på nåt sätt har det normaliserats igen. Gud, jag har inga ord, ta du hand om oss!