Det händer i församlingen!

      Kommentarer inaktiverade för Det händer i församlingen!

Jag får höra att vi har mycket verksamhet i församlingen här i Houtskär.  Jag vet inte om det är en objektiv sanning, det existerar ju inte objektiva sanningar, men ändå. Min filosofi är att om man vill att människor ska söka sig till församlingen, så ska man ha dörrarna öppna och säga välkommen så ofta det går. Det har jag skrivit om förr.

En annan sak som är viktig utöver att ha dörren öppen är att berätta om sin verksamhet så att människorna märker den. I dagens informationsöverflöd är det lätt att marknadsföringen drunknar, hur fin den än är. Så det gäller att hitta det som fungerar.

hav med vit text på om församlingens verksamhet

Dagens infopuff på facebook

För mig och vår lilla kapellförsamling verkar det vara facebook gruppen Houtskär INFO som är den snabba kanalen ut till folk. Självklart har vi andra kanaler också, men de är alla mycket långsammare. När jag tänker på saken, så är alla våra kanaler sådana att de kompletterar varandra, och det tror jag är bra. Dels finns det något för alla i verksamhetsväg och så finns det olika sätt att hitta verksamheten så att alla borde kunna hitta sitt sätt.

Jag vill till slut påpeka att det mesta av verksamheten redan fanns när jag kom till Houtskär. Jag har mest bara jobbat med att lyfta fram den.