En liten stund tillsammans ikväll

      Kommentarer inaktiverade för En liten stund tillsammans ikväll

Så råkade det sig åter att en av mina andakter går i repris i radion. Nu, torsdag kväll lite före klockan 22, när jag spanar in den på Arenan är det redan 28 stycken som hittat den och lyssnat till den via nätet. Det är alltid roligt att kolla hur många som sökt upp mina andakter och lyssnat.

Andakten jag höll 3 maj har 110 personer lyssnat till nu i kväll och den ligger kvar 10 dagar till, så ännu hinner man lyssna på den. Det var den andakten där jag stämde träff med lyssnaren vid havet. Musiken jag valde den gången var Lasse Mårtenssons Stormskärs Maja.

Du behöver inte söka kvällens andakt. Du kan bara klicka på bilden så kommer du rätt med en gång. Den här gången handlar andakten om att älska sig själv. Det som inte alls är så lätt alla gånger.
Skärmdump av Yle Arenan och Janettes andakt