Kära jul, kom inte än!

      2 kommentarer till Kära jul, kom inte än!

Jag vet inte vad det är med mig och julen…

Varje år har jag svårt att inse och acceptera att julen är i antågande. Det är mindre än en månad till julafton, men jag känner mig som en struts som kör ner huvudet i sanden och sjunger lalalala för att slippa se och höra. Samtidigt tycker jag väldigt mycket om julen, om myset med tända ljus, godis, julsånger, ja hela köret!

Jag skulle helst bara tända adventsljusen nu idecember och sen pynta helgalet någon dag före julafton. Sen skulle jag kunna fira jul ända fram till tjugondag knut.

Ur led är tiden!

2 thoughts on “Kära jul, kom inte än!

  1. Ann-Marie Pettersson

    Så olika vi är, jag vill sakta börja med förbereda nu i adventstid och plocka fram julen lite i taget !

    1. Pastorn Post author

      Det förstår jag bra. Lite, lite och sakta vill jag nog också förbereda. Det jag väl mest reser ragg emot är den fullskaliga, skrikiga, överdådiga julen som erbjuds i diverse butiker, samlingsställen och i media.

Comments are closed.