Det är inte längre nåt märkvärdigt

För en tid sen fick jag ett mejl där jag informerades om att ett par av mina radioandakter skulle komma att gå i repris. Trevligt svarade jag och tänkte inte mera på saken. Så här om dagen sa en bekant att hon hört mig i radion. Jaha, ja just det ja, svarade jag, det var visst nån andakt som skulle gå i repris.

Den andakten ligger nu på Arenan och där kan man lyssna på den fram till 16.3.2024! Vill du läsa andakten kan du klicka på den här länken till Ordet är mitt där manuskriptet ligger.

Klockan 6.54 och 9.54 på fredagsmorgonen den 24.3 kan man lyssna på nästa repris i radion. Om de tiderna inte passar dig kan du senare klicka in dig på Arenan och lyssna till andakten där om du vill. Vill du läsa andakten kan du klicka på den här länken tillOrdet är mitt.

Tänk att jag blivit en som tycker att det är rätt så vardagligt att höras i radion! Inte för att det händer så väldigt ofta egentligen, men det är inte längre nåt märkvärdigt. Det är ju en hel massa av mina vänner och bekanta som också talar i radions andaktsprogram med jämna mellanrum och vi är alla helt vanliga människor.

Men kul är det alltid att få höra att nån lyssnat och känt igen rösten. Om det jag sagt dessutom tilltalat är det alldeles fantastiskt!

1 thought on “Det är inte längre nåt märkvärdigt

  1. maria

    Ganska intressant att saker som man tidigare kanske tyckt och trott att är skrämmande eller utanför ens bekvämlighetszoon plötsligt blir en naturlig del av vår vardag.

Comments are closed.