Sur kärring mot strömmen

      2 kommentarer till Sur kärring mot strömmen

Så var vi inne i december. Det betyder att mitt Facebookflöde svämmar över av julkalendrar. Digitala kalendrar som “öppnar” en ny lucka varje dag. Och vet ni, efter bara en dag är jag urled på det hela.

Kanske för att jag i nåt svagt ögonblick funderade på om Kyrkråttan borde ha en julkalender?
Kanske för att det blir för mycket när “alla” ska ha en kalender?
Kanske för att – det faktiskt är advent nu och julen börjar 24.12 för mig!

Så den här kvällen är jag en surpuppa och kärring mot strömmen. Lycka till och bra jobbat alla nu som vill och orkar sätta kraft på att tänka ut och producera alla dessa kalendrar, men jag tänker dra täcket över huvudet några veckor framöver.

2 thoughts on “Sur kärring mot strömmen

Comments are closed.