Från sur till glad igen

      Kommentarer inaktiverade för Från sur till glad igen

Det är spännande att följa med hur många som klickar in sig i bloggen. Jag märker att det spelar stor roll vilken rubrik jag sätter för mina bloggtexter och hur jag presenterar dem på Facebook.

De två minst lästa inläggen visar bloggens statistik bara 11 klick för just nu. Det ena är Kryddor i livet från september 2019 och det andra Aftonandakt vid havet från april 2020.

Det mest lästa inlägget är Jag blev så arg från september 2018 med 835 klick just nu och det näst mest lästa inlägget är Vill jag bli kaplan i Nagu? från oktober 2022 med 639 klick just nu.

För det mesta visar min statistikräknare mellan 100 och 200 klick för blogginläggen. Det är otroligt häftigt att tänka att det är två till fyra busslaster med människor som läser det jag skriver!

För att väga upp mitt sura inlägg från igår ska jag idag berätta hur lyxigt det är att har nyckeln till olika kyrkor. Idag, på min lediga dag, smög jag mig in i kyrkan i Nagu och satte mig vid flygeln. Inte för att jag kan spela utan för att öva på olika advents- och julsånger.

Jag märker mer och mer hur bra jag mår av att sjunga. Det är friskvård att få plinka på min stämma och försöka få ord och ton att passa ihop. Och när min fina församlingsmusiker har tid att ackompanjera mig och öva sånger med mig fyller det mig med endorfiner och lycka.

Det är kul att sjunga sånt jag kan, men det är minst lika roligt att erövra nya sånger! Här bekantar jag mig med en adventssång med text och musik av Houtskärbor. Nån dag kanske jag rent av blir sjunger den offentligt.