Schh! Berätta inte vidare.

      Kommentarer inaktiverade för Schh! Berätta inte vidare.

När något är riktigt fint eller bra brukar jag skämta och säga att det här ska vi tala tyst om så att inte skattemyndigheten får för sig att beskatta det som en löneförmån. Den känslan har jag haft den här veckan på jobbet.

Jag har en fantastiskt varm församling i Houtskär.
Arbetskamraterna är härliga typer och vi skrattar ofta.
Det är en underbart vacker miljö jag får jobba i.

Den här veckan hade vi ett smärre möbelrally när vi möblerade om på kansliet. Ett skåp fick flytta till kyrkan. Två skåp flyttade från ena rummet till det andra. Ett skåp och ett skrivbord bytte plats i rummet där de stod. De gamla gardinerna byttes ut till lättare motsvarigheter. Kopieringsmaskinen fick svänga sidan till. Plötsligt blev det en massa rum mitt på golvet och båda rummen känns hemtrevliga och inbjudande. Nu kommer jobbet att gå ännu smidigare än tidigare!

Det enda som grämer mig en gnutta är att vi i vår iver inte kom på idén att först fotografera rummet innan vi började möblera om.