…en lykta för min fot, ett ljus på min stig…

      Kommentarer inaktiverade för …en lykta för min fot, ett ljus på min stig…

Den här veckan har tidningen Församlingslyktan kommit ut. Den delas ut gratis till alla hushåll i Houtskär (som inte undanbett sig reklam) och en del prenumeranter runt omkring i världen får den också i sin postlåda.

Pärmbilden på Församlingslyktan med bild av konfirmanderna och ledarna

Om du klickar på bilden öppnas tidningen och du kan läsa den.

Att få göra tidningen tillsammans med redaktionen är en av mina arbetsuppgifter som jag gillar allra mest. Visst blir det ibland lite bråttom och visst funderar jag ibland vad i all världen jag ska skriva om på de sidor som inte fylls av andra, men ändå är pusslandet med texter och bilder något jag gillar stort. Och vad jag förstått uppskattas också tidningen av församlingsborna.

Att man sedan ger mig fria händer att skriva en ledare (som nu kanske inte direkt uppfyller kriterierna för en ledare) i tidningen är ju alldeles fantastiskt. Om du bara vill läsa den kan du klicka här. Vill du läsa hela tidningen kan du klicka på bilden.