VÅR pastor

      Kommentarer inaktiverade för VÅR pastor

Jag uppdaterade min profilbild på facebook. Jaha, intressant tänker du antagligen, med en drypande ironi. Javisst, saken i sig är inte ett smack intressant, men jag vill berätta lite mera.

Bilden knäppte jag sittande på kyrktrappan i Houtskär medan vinden lekte rövare i mitt hår.  På bilden kisar jag lite mot solen; det var en skön stund där i blåsten. Jag satt på kyrktrappan för att vi hade kapellrådsmöte och jag jävat mig i ett ärende. Jag satt i “utvisningsbåset”. Nåja, det där spelar heller ingen roll egentligen. Det är mest kuriosa.

När bilden väl var min profilbild fick jag några glada kommentarer och hela 104 reaktioner. En av kommentarerna fick mig att stanna upp:

VÅR pastor där hon hör hemma ❤️ Det märks att du trivs i ditt jobb. Du riktigt strålar.

VÅR pastor. Någon tänker på mig som sin. De här få orden gör mig varm om hjärtat. Jag får vara en del av församlingen, den församling som jag tänker på som “min”. Jag tror bestämt vi gillar varann, församlingen och jag. ❤️