Hörde du mig i morse?

      Kommentarer inaktiverade för Hörde du mig i morse?

Jag har åter fått äran att hålla andakt i radion! Det är sannerligen en ära, för det är över tio tusen lyssnare varje gång. Tänk att jag får lov att tala till så många!

radio med liggande person i bakgrunden

Det händer sig att jag får feedback och tack. En gång fick jag ett handskrivet brev av en person som berättade om sin ensamhet och om hur mina ord i radion gett tröst och samhörighet. Jag har sparat brevet och blir varje gång lika rörd när jag tänker på hur viktiga min ord var för den personen. Så viktiga att hen satte sig ner och skrev ett brev och postade det!

Jag talar nu tre måndagar i rad kring temat tro och tvivel i Andrum. Sändningstiden är kl. 6.54 och kl. 9.15, men sen finns ju andakten också 30 dagar kvar på Arenan att lyssnas när helst man vill. Om man inte vill  lyssna utan läsa så kan man klicka här.