Tillbaka till vardagen

      Kommentarer inaktiverade för Tillbaka till vardagen

En veckas paus blev det och det har gjort gott. Jag tänkte att jag kanske skulle vilja blogga under tiden, men nej. Inte den minsta lilla bloggarlust har synts till. Jag har faktiskt hållit mig maximalt inaktiv på sociala media den här veckan! Jag har ändå noterat dryga 200 besök här på bloggen den här veckan, trots att jag inte uppdaterat något! Tack för det alla, trogna och kanske nya, läsare! ❤️

Att ta en paus från vardagen och göra något helt annat ger lite perspektiv och laddar de mentala batterierna. Förhoppningsvis också de fysiska. Före den här lediga veckan kände jag att nerverna var rätt spända och tröttheten låg konstant på lur. När jag är trött blir jag lätt gråtmild och det kan vara nog så irriterande för mig själv. Samtidigt är det omisskänligt tecken på att det är dags att dra i bromsen.

Pastorn njuter vid poolkanten

Nu vet jag att kalendern är så gott som fullbokad för resten av månaden, men jag känner mig utvilad och redo.
Bring it on, nu kör vi!