Efterlängtade dagar

      1 kommentar till Efterlängtade dagar

Nu har jag checkat ut från jobbet. Knappa två veckor är jag tjänstledig innan jag blir församlingspastor “på riktigt” i Kimitoöns församling. Om någon undrar vad jag varit hittills så får jag berätta att jag har varit projektanställd medan jag från och med 1 septemer tillträder tjänsten som församlingspastor i Kimitoöns församling tillsvidare. Det ser jag fram emot för då börjar vardagen och det finns en chans att hitta rutiner i arbetet.

Men nog om det. Nu är det ledigt som gäller! Det känns faktiskt som om jag nu är ledig riktigt på riktigt och det är länge sen sist. Det finns inga måsten utan bara lugn och ro. Knappa två veckor är inte så lång tid men kanske desto mera uppskattad.

För att ledigheten ska få vara riktigt ledig, tar jag ledigt från bloggandet också. Hoppas du får ett skönt slut på augusti och njuter av forneldarnas natt eller villaavslutningen nästa helg. Vi ses igen i september!

Tills vi möts igen, må Gud hålla dig i sin hand.

1 thought on “Efterlängtade dagar

Comments are closed.