Vad ska det bli av det här?

      Kommentarer inaktiverade för Vad ska det bli av det här?


Jag publicerade den här bilden på Instagram och facebook och frågade så här:
Några gissningar på vad detta är en halva av? Vad tror du det ska bli? #skriba #förberedelser #matematik

Förslagen trillade in i rask takt:
Släktträd…?
Kyrkoåret!
Bibeln?
Hmm… du håller på att planera ett nytt kyrkofönster!
En släkttavla, en antavla
En ny golvdyna ( mönster?)
Tie, totuus ja elämä
Mönster till badrumsmatta att virka på fritiden??
Skulle säga stentrappa utanför ytterdörren
Budorden
Solen och universum

Här kommer en tydligare bild av mitt lilla projekt:

Det är ett pussel med 29 bitar som mäter 128 cm i diameter. Men vad ska man göra med ett tomt pussel? Det är ingen bild bakom bitarna. Eftersom det här är något jag tänker använda i min undervisning tänker jag inte ännu avslöja vad det är för megapussel.

Jag åker iväg på skribaläger i morgon och efter några dagar borde jag kunna berätta vad det blev av mitt pussel. Tills dess får du fundera och vill du gissa kan du skriva en kommentar med ditt förslag. Fortsättning följer!