Bilden som gör prästen

      Kommentarer inaktiverade för Bilden som gör prästen

Jag tycker att det är viktigt med snygga bilder. Det spelar ingen större roll vilket sammanhang vi talar om utan bra bilder gör sammanhanget bättre. Jag har två väninnor som är fotografer så det finns proffs i närheten för att knäppa de där bra bilderna. Lauras bilder från prästvigningen presenterade jag redan här. Nu har turen kommit till Camillas bilder.

Camilla har fotat mig flera gånger tidigare och varje gång har vi lika roligt. Det som är så underligt med hennes bilder är att jag inte förstår hur hon gör för att trolla fram dem. Det är liksom inte samma person på bilderna, som den jag brukar möta i spegeln! På något nästan magiskt sätt fångar hon den allra bästa sidan av mig med sin kamera.

De här bilderna är tagna i solstrålande majdag i Åbo, nära domkyrkan och vid badstranden på Runsala. Du kan tänka dig hur förvånade badgästerna såg ut där de låg i sina baddräkter och solade när jag kom klivande i ämbetsdräkten! De såg ut att tänka att jag var en udda fågel i min prästkappa och de hade alldeles rätt där och då.