Med näsan i en hög böcker igen

      Kommentarer inaktiverade för Med näsan i en hög böcker igen

Nu har jag skämt bort dig med ett inlägg per dag så det kommer att bli svårt att förklara att jag inte kommer att kunna hålla den takten i längden. Men bit ihop, ibland kommer det att bli någon mellandag mellan inläggen. Du får helt enkelt surfa runt och hitta någon ersättande blogg den dagen (du kan börja med att kolla listan längst ner till höger med bloggar jag brukar läsa) eller läsa om något favoritinlägg medan du väntar på nästa inlägg.

Med det sagt kan jag avslöja att hela min arbetsdag idag gick åt till att fundera på skribalektionerna jag ska hålla på lägret i juli. Jag inledde med en aning ångest över hur jag ska kunna producera så många timmar material men efter halva dagen började jag andas lättare och insåg att det här är ett projekt som alla andra. Det är bara att lägga upp en plan, utföra den och inse att det kanske inte alls blev som jag planerat i alla fall.

Det goda är ju att det finns massor och jag menar massor böcker att läsa och utnyttja. Jag är ju inte direkt den första prästen som ska hålla lektioner för konfirmander. Jag läste och funderade hela dagen tills jag var alldeles slut i hjärnan! Så nu gäller det bara att sammanställa materialet och ha en bra plan att luta sig tillbaka på.
Bara och bara… Haha.