Gott slut och gott nytt år!

      2 kommentarer till Gott slut och gott nytt år!

För varje år som går tycks min lust att fira in det nya året bli mindre och mindre. Jag går gärna och sover långt före midnatt och jag bryr mig inte ett dugg om bubbel, glitter och raketer. Jag är så trist som man bara kan bli en nyårsafton.

Jag gillar bubbel. Jag gillar glitter. Jag tycker rejäla fyrverkerier är majestätiska. Men jag saknar inget av det här mitt i natten, mitt i vintern, bara för att vi byter årtal i vår kalender.

Det finns ett uttryck som förkortas FOMO – fear of missing out (rädsla för att missa någonting) och det finns ett annat som förkortas JOMO – joy of missing out (glädjen av att missa någonting). Jag har allt mera övergått från FOMO till JOMO när det gäller nyårsfirande.

Så med den här blogg postningen säger jag till alla som firar och slår klackarna i taket – ha det så bra och njut av firandet!
Och till alla som av någon orsak inte firar – ha det så bra, året byter nog utan allt ståhej.

Bild från Pixabay

Jag önskar oss alla ett ännu bättre år än det vi lämnat bakom oss.
Framtiden är öppen, allt möjligt kan hända och i morgon är en ny dag och ett nytt år.

2 thoughts on “Gott slut och gott nytt år!

    1. Pastorn Post author

      Haha, jag kan tro att ni njuter av JOMO där ni är 😀
      Gott nytt år till er alla!

Comments are closed.