En glänta i svampskogen

      2 kommentarer till En glänta i svampskogen

Igår gick jag ut i skogen för att leta efter svamp.
Plötsligt hittade jag den här märkliga lilla gläntan.

Jag hittade lite trattkantareller, men mest av allt fick jag en fin promenad och en stund av lugn i sinnet.

2 thoughts on “En glänta i svampskogen

 1. Annica

  Kanske denhär tråkiga coronatiden ändå kan leda till att det är mera accepterat att vara arbetslös. Pga. situationen är det tyvärr många som är arbetslösa. Tycker det tyngsta är osäkerheten att man inte vet när dethär med coronan tar slut. Har en stor del av min familj i en annan del av landet,har inte känts som de är långt bort förrän nu. Blir en annorlunda jul om vi inte kan ses som vanligt.
  Är nog bäst att försöka ta en dag i taget. Du lär inte bli sysslolös.

  1. Pastorn Post author

   Osäkerheten är nog något av det tyngsta. Jag tror att vi behöver prata om arbetslöshet, oro, mental hälsa för att normalisera det. Det funkar inte att tiga ihjäl sånt som gör ont.
   Tack för din kommentar!

Comments are closed.