Ju mer vi är tillsammans

      Kommentarer inaktiverade för Ju mer vi är tillsammans

Konfirmanderna vid nattvardenVilken helg det har varit! På fredag eftermiddag samlades konfirmanderna i församlingshemmet i Nagu för en skribaweekend. Det är konfirmander från Nagu, Korpo, Houtskär och Helsingfors som valt att gå i Skärgårdsskriban.

Den här helgen var den första träffen där alla träffades. Tidigare har de deltagit i några månadsträffar på sina hemorter, men nu blev det en intensiv helg tillsammans. Det var lektioner, gudstjänst och andakter varvat med lekar, sångstunder och mat. Övernattningen skedde på Gästgiveri Martha som ligger granne med församlingshemmet.

Fast gänget bestod av ungdomar från så många olika håll blev det en fin gemenskap rätt fort. Jag tror vi alla ser fram emot sommarens läger. Tur att tiden går så fort att vi ses snart igen!