Åh, fan! (får präster säga så?)

      Kommentarer inaktiverade för Åh, fan! (får präster säga så?)

När jag frågade vad du vill läsa mera om i min blogg skrev min vän Laura så här på facebook:
Det jag skulle vilja (ännu) mera om är dina nya insikter som en ny präst. Hur reagerar folk på dig med och utan arbetskläder (menar inte att du ska behöva gå spritt naken runt omkring, dock). Andra iakttagelser om människor runt omkring dig. Jag har själv märkt att det blir allt fler prästvitsar då du är med i sällskapet. Och du ser dessutom (ännu) ut att uppskatta dem 😀

Så nu tänkte jag bjuda på en liten sketch som jag tycker är skoj. För visst ska man få berätta prästvitsar också. Ibland är de till och med roliga…

Som alla riktigt roliga vitsar har också den här en gnutta sensmoral och sanning i sig. Kanske vi alla borde försöka be lite oftare?

Till Lauras önskemål lovar jag återkomma i kommande inlägg.
Skulle det råka sig att du kommit på nåt du tycker jag borde skriva om så får du väldigt gärna ju säga till. Skriv en kommentar här, på facebook, per mejl eller ryck mig i armen när vi ses.