Vad månne finns bakom knuten där?

      Kommentarer inaktiverade för Vad månne finns bakom knuten där?

När man flyttar till en ny ort vill man nog utforska lite vad det är för ett ställe. Jag har inte hunnit eller orkat utforska så mycket, men en gång turistade jag lite och insåg att Dalsbruk verkligen är en bruksort med fina minnen från svunna tider.

Den gången insåg jag också att det här verkligen är det stället där man inte inbillar sig när man säger att man ser smågubbar! På en liten bergsknalle står små metallgubbar och övervakar trafiken som drar förbi.

Igår gick jag ut på en promenad längs naturstigen som börjar alldeles runt hörnet från mitt hus. Rutten visade sig vara 2,4 km lång men tog mig en timme att gå för det var ju så många vackra ställen att njuta av längs vägen!

När jag en gång var i farten tog jag mig upp på utkiksberget också. Där var det nog en fantastiks utsikt över byn och de närmaste havsområdet.

Sen var det dags att gå hem igen för solen gick ner och mörkret kom smygande. Jag får ju bara konstatera att här är otroligt vackra ställen, så inte blev det här min sista promenad och upptäcktsfärd!