Konfirmation och tack o hej!

      Kommentarer inaktiverade för Konfirmation och tack o hej!

Tänka sig. Här tågar vi in för att fira högmässa med konfirmation.

Det blev en riktigt fin och högtidlig mässa idag. Jag var rejält nervös i morse. Jag skrev om predikan i går kväll för jag var inte nöjd med mitt första utkast. Jag hade svårt att hitta orden men i morse lade jag till det sista och det blev väl hyfsat. Kort och nåja, någonting… Den nyfikna hittar manuskriptet här.

Det här var min andra högmässa. Jag sjöng nattvardsliturgin igen. Jag tror att jag kommer att fortsätta med det för det känns bra och det känns lite extra högtidligt. Eller så blir det mitt trumfkort som jag drar fram vid högtidliga tillfällen. Vi får se hur det blir.

Här står mina första konfirmander vackert uppradade för fotografering. Själv står jag längst bak i skuggan. Tur nog hade jag en vän på plats som kunde ge mig några bilder till minne. Tack Anna!

Det här var min sista arbetsuppgift i Väståbolands svenska församling. I onsdag inleder jag arbetet i Kimitoöns församling med sångbetonad andakt på Högsåra. Kanske vi ses där?