Nu kåmbär Hootsjärs prestin igen!

      Kommentarer inaktiverade för Nu kåmbär Hootsjärs prestin igen!

Idag är det ett år sedan jag förärades en dekal att ha på bilen. Det var en total överraskning och jag skrev om det i ett blogginlägg. Till min och församlingsbornas stora bedrövelse förlorade jag dekalen i slutet av december. Antagligen hade det bildats is bakom den och den lossnade på en resa till storstan. Trots efterlysningar har jag inte fått den tillbaka.

Igår kom en församlingsbo med nya dekaler till bilen. Den här gången två stycken, så att jag kan ha en på vardera sidan av bilen! Nu måste jag bara tvätta bilen innan jag kan fästa de nya dekalerna på bilen.

Jag får konstatera att det är viktigt för mina församlingsbor att jag har skylt på bilen, så att alla vet vem det är som kommer på vägen. Sen får var och en avgöra av vilken orsak det är viktigt att veta vem det är som kommer.