Semester!

      Kommentarer inaktiverade för Semester!

Jag har redan haft en vecka semester, men igår hade jag prickat in en arbetsdag ändå. Så början av semestern har kanske inte varit fullt så avkopplande som den borde ha varit. Men, som det konstaterades flera gånger under gårdagen, så har jag lite svårt att hålla mig borta från Houtskär. Och egentligen – varför skulle jag måsta hålla mig borta? Det är ju ett härligt ställe.

Nåväl – nu ska jag skärpa mig och semestra ordentligt. Jag har en liten resa för att hälsa på min syster inplanerad. Det blir ett välkommet avbrott från vardagen hemma. Lite senare ska jag och min man göra en lite längre båtresa med övernattningar, så det blir också ett sätt att komma bort och njuta av ledigheten. Men allra mest är ju semestern till för att koppla av och koppla bort från jobbet.


Det bästa jag vet är att ligga i hängmattan på balkongen och läsa böcker. Så kanske jag måste göra en räd till biblioteket för att hitta några riktigt bra sommarböcker?

Jag ska försöka logga ut från sociala media och från att blogga – men vi får se ur det går med den saken. Jag brukar inte vara så väldigt bra på det.

Hur som helst önskar jag dig en fin och skön sommar!