Som en katt

      Kommentarer inaktiverade för Som en katt

Du har säkert sett en katt eller en hund trampa omkring i en ring en stund innan de lägger sig ner. Hur mjuk dynan än är, säger instinkten att liggplatsen behöver trampas ner först. Idag har jag känslan av att ha gjort ungefär samma sak.

Det här är inte min katt utan en bild från en bildbank. Men katten ser ut att ha det riktigt bra och så känner jag också.

Jag har organiserat, inrett, planerat, ställt i ordning och fått datorerna på jobbet uppdaterade. Det känns som att jag trampat omkring för att komma till ro och kunna lägga mig ner.

Fast jag ska ju inte lägga mig ner, jag ska ju jobba!

Så här i början behöver jag ändå en liten tid av att få komma i ordning. Få ställa in lite egna böcker i bokhyllan. Ställa mapparna i den ordning jag gillar. Kolla vad som finns i skåpen, så jag vet var jag ska söka sen när jag behöver nåt. Göra mitt arbetsrum lite hemtrevligt.