Varma fötter – varmt i hjärtat

      Kommentarer inaktiverade för Varma fötter – varmt i hjärtat

En dag när jag kom hem hade jag ett tjockt kuvert som väntade på mig. Jag blev överraskad och nyfiken – vad hade jag fått?

Jag slet upp kuvertet och inuti fanns ett par yllesockor, lite choklad och ett fotsalt! Vilken värme och omtanke det fanns i gåvan, för sockorna var inte vilka sockor som helst. De var specialdesignade åt mig.


Jag fick lov av gåvogivaren att publicera brevet som kom med paketet:

Dina yllesockor har en alldeles egen historia.

För ungefär ett år sedan skrev du i ett blogginlägg att du sitter i Prästgården med dörren på glänt, så att alla skall kunna känna sig välkomna att titta in hos dej.

Tänkte på hur dragigt det måste kännas om fötterna en kulen höstdag ….. och då tänkte jag att du möjligen skulle behöva ett par skapliga yllesockor ( jag har ju ingen aning om ifall du har huset fullt med sockor ) . Jag ville absolut att sockorna skulle representera just dej och färgerna var genast klara, du återfinner dem i Houtskärs gamla vapen

Mönstret var inte heller ett problem, det föll sig helt naturligt att det blev vad det blev.

Vi kommer långt med tro&hopp&kärlek … men lite reflex i muddarna kan inte skada tänkte jag, vet ju hur mörkt det kan vara också i Houtskär.

Tror jag började sticka på dom ungefär den här tiden ifjol, sen kom det en massa andra sockor emellan, det var dagistanter och förskoletanter som jag tyckte att var värda ett par. I våras tog jag sedan på nytt tag i dina och snabbt blev dom färdiga. Visste att det var nånting som saknades och då kom jag på att Kyrkråttan ju måste få vara med “på ett hörn”, efter det var jag själv ganska nöjd med resultatet.

Nu är det höst igen och du har fått gå igenom en ganska stormig början på den. Därför får du sockorna just nu ♡

Det sägs att allt har en mening, hoppas att så är fallet också den här gången !

Att få en så här fin överraskningsgåva gjorde mig alldeles varm om hjärtat! Tänk att nån burit på en idé i ett år och tänkt på mig när hen har stickat strumporna!
Jag ska bära dem med glädje och stolthet! Tack!