Skriv nåt om barn och änglar, tack!

      Kommentarer inaktiverade för Skriv nåt om barn och änglar, tack!

För några veckor sen blev jag ombedd att skriva en kolumn till den lokala bilagan i Kyrkpressen. Det får gärna handla om barn och änglar löd uppmaningen.

Barn och änglar? Jag kände inte direkt hur inspirationen flödade över av den uppmaningen, men jag förstod att det var det aktuella temat eftersom tidningen skulle utkomma torsdagen före Mikaelidagen. Jag tuggade på temat och så kom jag ihåg ett mejlsvar jag fått någon dag tidigare. ”Tack! Du är en ängel! ❤️” Det kunde ju fungera som inkörsport till min text!

Efter en stund var texten skriven och i torsdags kunde man läsa den i tidningen. Eftersom alla inte kunnat läsa den där, ger jag dig chansen att läsa den idag. Du kan läsa den på Kyrkpressens webbsida eller på min sida Ordet är mitt. Det är samma text på båda ställena.

Jag önskar dig en glad Mikaelidag!