Äntligen!

      Kommentarer inaktiverade för Äntligen!

Idag har vi fått fira gudstjänst tillsammans i kyrkan igen efter ett uppehåll på 12 veckor! Den 15 mars firade vi senast gudstjänst i kyrkan. Efter det har gudstjänsterna för det mesta firats gudstjänst centraliserat i Pargas och sänts på webben till församlingsborna. Några gudstjänster har bandats på förhand i skärgårdskyrkorna och sänts över nätet.

Eftersom den här söndagen är måndens första, höll vi gudstjänsten på kvällen. Eftersom det var så länge sen sist, sjöng vi sånger från Taizétraditionen. Eftersom vi ville sjunga i stämmor, hade vi övning en timme innan. Eftersom vi brukar, så hade vi nattvard.

Och så härligt det blev!

För den som inte var där delar jag min predikan här. Den är inte den mest fantastiska predikan som någonsin skrivits, men den är mina ord idag. Håll till godo.