Den här veckans klagovisa

      Kommentarer inaktiverade för Den här veckans klagovisa

Det är överraskande hur dränerande av inspiration, motivation, beslutsamhet och ork det kan vara att drabbas av tekniskt strul! På tisdag förmiddag fungerade inte nätet. På onsdag fungerade inte datorn. Och idag på torsdag sitter jag här och försöker skrapa ihop mig själv och allt jag hade planerat göra på tisdag och onsdag.

Jag hade en bra plan, men den har smulats sönder på grund av allt tekniskt strul den här veckan och nu kommer jag inte i gång igen. Så det löser jag som vanligt med att skriva ner det i bloggen. Det brukar för det mesta få igång min hjärna igen.

Jag behöver förbereda mig för ett par andakter och söndagens gudstjänst och jag behöver få ett protokoll med bilagor i skick. Kanske jag ska börja med protokollet?  Det är mest bara mekaniskt jobb, så får mitt undermedvetna pyssla med andaktsförberedelserna under tiden. Det brukar också funka ganska bra. Bara jag har läst de bibeltexter jag tänker utgå ifrån kan hjärnan jobba självständigt ganska länge. Sen är det bara att skriva ner det.

Det är inte bara mörker och dystra tankar på gång. Råkar du vara i närheten ska du absolut komma till kyrkan i Houtskär ikväll klockan 18. Det blir en spännande konsert under rubriken Ljus i mörkret med Filip Wall som spelar på sin egenbyggda harpa i en dunkel kyrka.