Bollen är din!

      Kommentarer inaktiverade för Bollen är din!

Sen jag började den här bloggen har jag skrivit 200 inlägg! De har handlat om de mest varierande saker och kommer nog att göra det i fortsättningen också.

Det händer sig, mitt i vardagen, att en tanke flyger förbi. “Det här skulle jag kunna blogga om”, men vanligtvis glömmer jag tanken lika fort som den kom. Senare under dagen minns jag att jag tänkte tanken, men inte vad det var jag skulle blogga om.

Jag har nämnt det förut, att när det är mycket på jobbet blir bloggandet lidande, men nu tänkte jag slänga ut bollen till dig som läser:

Vad vill du läsa om?

För mig är ju det mesta vardag och förhållandevis sjäkvklart så jag har svårt att bedöma vad som sist och slutligen kunde vara intressant för en läsare. Vad vill en kollega läsa om? Vad vill en församlingsaktiv läsa om? Vad vill en församlingsfrämmande läsa om? Som du ser kan perspektiven vara mycket varierande. Så var modig och skriv en kommentar om vad just du vill läsa!

I kommentarsfältet kan du vara anonym för andra. Jag ser din e-postadress, men ingen annan. Är det första gången du kommenterar med den e-postadressen måste jag godkänna kommentaren innan den visas, så förtvivla inte om kommentaren inte syns genast. Den har nog kommit fram ändå.

Nu väntar jag med spänning på att kommentarerna ska hagla in!