När tredje veckan gått

      2 kommentarer till När tredje veckan gått

Dit for tredje veckan så det bara susade om det.
Jag försökte slappa. Jag skämde bort mig själv. Jag träffade vänner. Jag åt gott.
Det får bilden nedan bevisa.


Nu återstår en vecka av semestern. Det känns som ingenting. Det känns som att jag borde göra något speciellt av den veckan, inte bara slösa bort den. Samtidigt är det kanske så att jag borde bara slösa, slappa, njuta. För jag känner ju att jag redan inlett upptrappningen mot att jag om en vecka är tillbaka på jobbet.

2 thoughts on “När tredje veckan gått

  1. Mari

    Slappna av o njut av sommaren. Gör inget eller gör allt, lyssna på dig själv. Tror nog att du känner till vad som behövs nu ??

    1. Pastorn Post author

      Kanske, kanske inte. Det bor så många viljor inom mig att jag skulle behöva tre månader för att göra allt jag vill…

Comments are closed.