Prästen i radion – gå o rösta!

      Inga kommentarer till Prästen i radion – gå o rösta!

I veckan blev jag intervjuad för radion. När de ringde skrattade jag och sa att de måste lida av nyhetstorka, men okej, jag kan väl ställa upp. Det är ju ändå församlingsval på gång… Och det var ju också därför som jag blev tillfrågad.

Skärmdump från svenska yle

Skärmdump från Svenska YLEs sida (Klicka på bilden så kommer du till artikeln)

Jag lyssnade inte när intervjun gick ut i radion och jag skummade mest bara igenom artikeln. En del positiv feedback har jag fått, så det blev väl bra. Och om det här kan få nån till att gå och rösta eller få nån att bli intresserad av kyrkan eller få nån att komma till Houtskär så där över huvudtaget så var det väl värt det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.