Bekännelser

      Kommentarer inaktiverade för Bekännelser

Tre dagar sen jag skrev sist. Så vad har jag gjort för att ta hand om mig?

  1. Jag avbokade ett kvällsprogram – harmar så tusan för jag tyckte att det var viktigt, men vi får ta det på nytt lite senare.
  2. Jag tog en senare färja till jobbet på söndagen – första gången nånsin som jag kommit till gudstjänsten i Houtskär 5 minuter innan den ska börja. Inte alls att rekommendera, men det gick det också. Och jag fick mig en lugnare och senare morgon, vilket kroppen tackar för.
  3. Jag gick en lugn promenad i skogen och plockade trattkantareller – finns det nåt bättre för att koppla av?
  4. Jag har sovit långa nätter – och hostat mig genom en del av dem. Suck!
  5. Jag har nästan stickat färdigt tröjan jag började på för ett år sen – att sitta i fåtöljen och sticka tycker jag är avkoppling för både hjärna och kropp.
  6. Jag har varit till frissan och kosmetolog – om man ser fräschare ut kanske man känner sig fräschare också?
  7. Jag har läst tidningar och sett på teveserier – mycket lugnare än så blir jag inte.
  8. Jag har låtit bli att göra en hel del som jag gärna skulle vilja få gjort – det kommer en dag i morgon eller nästa vecka också, och om det inte kommer så spelar det ingen roll med allt det där jag ville få gjort…

Och sen har jag jobbat lite grann också, för en del saker måste bara göras, men som tur är har jag ju inte ett fysiskt tungt arbete.