Idag börjar jag mitt nya jobb

      2 kommentarer till Idag börjar jag mitt nya jobb

Det här inlägget tror jag du har väntat på i över en vecka. Om du inte hör till den lilla skara som redan vet eller den lite större skaran som tror sig veta vad det är för jobb jag ska börja med.

Idag börjar jag jobba på Kyrkostyrelsens central för det svenska arbetet (i folkmun kallat KCSA) och i teamet för kommunikation. Jag har suttit med i redaktionen för Ev.Luth. Kyrkan i Finland på facebook (och senare också Instagram) sedan sommaren 2017 (hjälp så tiden går!) och nu blir mitt jobb att hålla i trådarna för den redaktionen.

Som du förstår känns det både tryggt och gräsligt spännande. Jag vet en del, men säkert långt ifrån allt vad mina föregångare har gjort. För det “chefredaktören” gör är ju antagligen en hel del som inte syns eller märks utåt annat än i snygga inlägg. Tror jag i alla fall.

Kyrkostyrelsen verkar i Helsingfors, men eftersom tiderna är som de är och alla jobbar på distans så mycket som möjligt har jag möjlighet att göra det här jobbet. Jag kommer alltså att jobba hemifrån för det mesta och så är det ju bara en halvtidstjänst.

Jag är supertaggad för det här jobbet. Jag känner att det finns typ en miljon saker att lära sig och det ska bli riktigt roligt!

2 thoughts on “Idag börjar jag mitt nya jobb

 1. Annica

  Grattis till nya jobbet! Prata gärna om ensamhet i någon andakt. Något som tyvärr berör många i dessa coronatider. Bor ensam men brukar inte känna mej ensam. Nu när man inte kan ha förenings verksamhet som vanligt och inte kan ha hobbyn som vanligt kan det kännas ensamt.

  1. Pastorn Post author

   Tack!
   Ensamhet är ett ämne som garanterat berör många. Tack för ditt frö till en andakt!

Comments are closed.