Helt upp åt väggarna!

      Kommentarer inaktiverade för Helt upp åt väggarna!

Strax innan semestern köpte jag två skivor av något mjukt material som jag tänkte skulle bli anslagstavlor vid mitt skrivbord. Sen hann jag inte med och sen kom något emellan, men till slut kom jag till skott. Jag tog skivorna med mig till jobbet, men funderade ännu var jag skulle hitta ett lämpligt tyg att beklä skivorna med. En vacker dag slog tanken mig att jag sett en hög med lakan, gardiner och andra tyger i Missionsboden i Houtskär.

Jag tog nyckeln och gjorde ett besök i Missionsboden. Månne där skulle finnas något av lämplig kvalitet? Det tog inte många minuter att identifiera ett par gamla gardiner som lämpligt material, lämplig storlek och lämplig färg. Så jag återvände till mitt arbetsrum med dem och beklädde skivorna med de urblekta gardinerna. Några skruvar senare var skivorna uppe på väggarna. Efter ett år och åtta månader har jag äntligen anslagstavlor bredvid skrivbordet!

Sen är det en annan femma att skrivbordet fortfarande är rätt så rörigt…

Sen kan jag inte låta bli att dela en vy från min arbetsväg. Den här bilden knäppte jag från färjan på söndag kväll efter en välsignad kvällsgudstjänst med sånger från Taizé. Både i sångerna och vyerna får själen vila.