En söndagshälsning

      Kommentarer inaktiverade för En söndagshälsning

Veckorna efter skribalägret har rusat förbi. Jag har haft många lediga dagar som lägerkompensation och det har varit skönt. Dagarna där emellan har varit fulla av allt möjligt. Det har varit konfirmation, högmässor, en vigsel, kontorsarbete, planeringsarbete, och jag har försökt landa i vardagen efter sommaren. Att bestämma hur verksamheten för hösten ska se ut är inte det enklaste och kräver en hel del tankeverksamhet. Det i sin tur tar på krafterna mer än det skulle göra i vanliga fall. Därför har jag legat lågt också här på bloggen.

Idag tog jag båten till jobbet och jag fick sällskap på resan av kantorn och hennes man. I Houtskär har vi firat högmässa på finska och snart ska vi styra stäven norrut mot Iniö för att fira en sånggudstjänst i kyrkan där kl 17. Tänk vilken underbar dag med två fina gudstjänster och båtresor däremellan! Jag är nog gräsligt lycklig och välsignad.

Bild från en annan utfärd med båten