Back in business

      Kommentarer inaktiverade för Back in business

Vilket veckoslut!
Ja, jag får åter skriva samma mening som i inlägget före jag drog iväg på semester. Men den här gången känner jag mig rätt utvilad och glad över allt jag hunnit med i helgen.

Jag kom alltså tillbaka till jobbet på en lördag. Och det gjorde jag av en god orsak – jag fick viga ett ungt par från Houtskär. Det händer inte allt för ofta, så visst var det en härlig orsak att avsluta semestern för!

Och söndagen var inte sämre den heller. Jag fick vara i Nagu kyrka för att döpa en liten bebis och till gästernas stora förvåning blev det en vigsel på samma gång. Åh, ni skulle ha sett hur några hoppade högt i bänken när kantorn klämde i med brudmarschen! Vilken härlig överraskning det blev!

Sen avslutade jag och kantorn dagen med en kvällsgudstjänst i Houtskär där vi sjöng sånger från Taizé-traditionen. Vi var ganska många och det är så roligt att höra att alla börjar kunna sångerna. Somliga sjöng stämmor och det låter så fint! Ifall du är nyfiken på hur min predikan blev kan du läsa manuskriptet här.

Så det var en rätt så välfylld helg efter semestern, men en härlig start på höstterminen för mig.