Medeltalet blir ju helt okej!

      Kommentarer inaktiverade för Medeltalet blir ju helt okej!

Det går upp, det går ner, det går runt en liten stund… När jag blickar bakåt på mina blogginlägg så känns det som att vartannat inlägg är en klagovisa och vartannat en lovsång. Det är alltså rätt så ojämnt just nu. Det verkar vara lite så för många och det är nog ett symptom på den ovisshet vi lever i.

ett diagram som illustration
Just nu får det vara ojämnt. För medeltalet blir ju helt okej!
Det där är ett småironiskt uttryck jag brukar ta till när det är höga toppar och djupa dalar. När den ena gör allt och den andra ingenting eller när nånting är gräsligt dyrt och nåt annat fantastiskt billigt. Man behöver inte hänga upp sig på att det är så ojämnt, för det jämnar ut sig i längden. Det vill jag tro.

Idag är jag ledig och det ska jag utnyttja till att pyssla i trädgården, tvätta byket, diska disken, gosa med katterna och kanske baka något gott. Eller så plockar jag fram en bra bok och försvinner in i den. Vad som helst bara jag tar en paus från världen.