Efter regn kommer solsken igen

      Kommentarer inaktiverade för Efter regn kommer solsken igen

I morse när klockan ringde ställde jag om den och vände ryggen åt världen. Jag valde att ta en senare färja till jobbet. Det kan jag göra för att jag inte har arbetstider och för att jag inte hade något möte som väntade på morgonen. Att få sova en stund till kan vara det som gör dagen.

Väl på plats i arbetsrummet fanns det en hel del att ta tag i. Ett möte på eftermiddagen krävde sina förberedelser. Radiogudstjänsten som vi ska göra i söndag krävde lite justeringar och förberedelser. En räkning behövde konteras och en rad mejl behövde svaras på. Säkert har jag redan glömt flera saker som jag gjort. För just nu känns det nästan som en sån där dag då jag gjort “ingenting”. Samtidigt är det en skön känsla av att ha fått ordning på olika saker som släpat efter.

Den här dagen har tvättat bort gårdagens känsla av bläh. Ibland är det skönt att inte ha för mycket tid att tänka! Under en kort promenad till kyrkan hann jag knäppa några bilder av gullvivorna i Prästgårdens trädgård. Man kan inte bli annat än lyrisk av alla vårblommorna. Så den här dagen blev en riktigt bra dag.
Solig bild av gullvivor