Vilken dag!

      Kommentarer inaktiverade för Vilken dag!

Dagen började med personalmöte. Vi samlas till förmiddagskaffe och diskuterar vad som är på gång. Vad händer det den närmaste tiden och vad behöver vi vara uppmärksamma på? Ofta har vi alla något som vi behöver prata om med kollegorna.

Efter det fick jag ägna mig åt en stund av själavård och ungefär samtidigt vällde barnen in till juniorträffen i andra ändan av Prästgården. Vår barn- och ungdomsarbetsledare tog emot dem där. När jag gick genom rummet såg jag att de pysslade och hade det riktigt trevligt.

Klockan två samlades den finskspråkiga gruppen för daglediga. Den kallas för Pappilan porinat och idag sorlade det verkligen i Prästgårdssalen! Tidigare har vi träffats på torsdagar, men med det nya året ändrade vi dag till tisdag. Det verkade vara en riktig lyckträff, för idag var vi elva personer kring kaffebordet! Tidigare har vi för det mesta varit fem.

Det kändes som att hela huset sjöd av liv idag. Det var gemenskap, fart och fläkt! Så här vill jag att det ska vara i församlingen. Och jag tror att det är så här församlingen vill att det ska vara i Prästgården!