Lägerliv i paradiset

      Kommentarer inaktiverade för Lägerliv i paradiset

För att svara på min egen fråga i ett tidigare inlägg: Det blev helt jättebra!
Och sen kan jag fråga mig själv: Varför skulle det inte ha blivit bra?

Nu har vi varit här 3½ dygn och kvar är 2½ dygn. Lägerliv går med en väldig fart, varje gång. Och man är som i sin egna lilla bubbla. Jag har kastat ett getöga på tidningsrubriker och konstaterar att vi visst fått ministrar och ett regeringsprogram. Tydligen händer det saker i världen, fast jag inte följer med vad det är som händer! Ganska skönt faktiskt.

Jag är på något sätt med ena foten i lägerlivet och med andra foten i mitt vanliga jobb. Jag har hållit på och skrivit och ombrutit (det heter visst så när man plockar ihop texter och bilder till en tidning?) Församlingslyktan. Den har redan många bilder men ännu har jag några sidor som behöver fyllas ut. Undrar vad för spännande jag ska hitta på till de sidorna?

Till sist ska jag dela en bild som visar vad rubriken grundar sig på. För vad kan väl det annars vara än paradiset när det ser ut så här?