Påskdagen – vilken fest!

      Kommentarer inaktiverade för Påskdagen – vilken fest!

bild: Pixabay

Kristus är uppstånden och festmässan är firad. Kyrkkaffet är drucket och gräddtårtan äten. Och jag, jag är trött som en urvriden trasa.

Det har varit en intensiv tid, så som det är för de flesta kyrkligt anställda i stilla veckan och under påsken. Det har varit roligt, utmanande och lärorikt. Det finns saker som jag behöver skriva upp för att minnas i nästa år när vi planerar påskfirandet igen. Det finns saker som ska stå med tjocka bokstäver att gör inte om det här. Det finns saker som ska stå med tjocka bokstäver att det här var extra lyckat.

Fast jag är trött som en urvriden trasa är jag lycklig i själ och hjärta. Det är en fantastisk församling jag får arbeta i och vi har en gemenskap som bär långt längre än antalet församlingsbor skulle kunna tänkas indikera.  Den feedback jag får gör mig glad och förvissad om att jag är på rätt väg. Att antalet festmässodeltagare idag var 75 berättar för mig att Gud är god.

Glad påsk!